Ole seuraava Amorin edustaja

Työ joka tarjoaa mielihyvää

Oletko miettinyt oman uran luomista täysin omilla ehdoillasi? Tehdä työtä joka tuo lisäansioita nykyisen päivätyösi tai opiskelusi lisäksi?
Amorin edustajan työ antaa Sinulle erinomaisen mahdollisuuden aloittaa tienaamisen mielihyvätuotteiden ja alusasujen avulla.
Työ, jossa vain Sinä itse vaikutat tulevaisuuden ansioihisi, ja tekemääsi työmäärään. Saat itsenäisesti määrätä omasta toiminnastasi,
tietäen että tukenasi ja apunasi toimii vankan osaamisen ja ammattitaidon omaava kotimainen yritys.

Myynnistä saamasi ansio on alan parhaimmistoa. Tarjoamme käyttöösi laajan mutta tarkkaan valikoidun kokoelman
alan kiinnostavimpia ja uusimpia mielihyvätuotteita sekä vietteleviä alusasuja.
Saat myös itse vapauden vaikuttaa halutessasi oman esittelysalkkusi sisältöön.

Tee unelmistasi totta
Tartu mahdollisuuteen ja aloita työ tulevaisuuden eteen heti
Amor.fi tarjoaa sinulle avaimet oman urasi luomiseen. Intohimomme on auttaa sinua kehittymään työssäsi ja edistymään valitsemallasi tiellä. Amorin apulaisena olet mukana matkassamme kohti mielihyvän vallankumousta.
Mikä on Amor.fi?

Suomen tuorein ja raikkain mielihyvätuotteiden ja alusasujen suoramyyntiin keskittyvä mielihyväyritys, joka järjestää unohtumattomia mielihyväkutsuja. Valikoimassamme on tarkoin valikoituja laadukkaita tuotteita jotka antavat mielihyvää sekä edistävät että ylläpitävät seksuaalista hyvinvointia ja -terveyttä. Otamme avoimin sylin tiimiimme lisää innostuneita ja positiivisia ihmisiä Amorin apulaisiksi. Kaikki Amorin apulaiset toimivat omilla asuinalueillaan itsenäisinä edustajina tehden työtä mielihyvätuotteita myyden.

Missiomme on mielihyvän vallankumous, ja HALUAMME myös SINUT siihen avuksemme!
Tee työtä joka tarjoaa mielihyvää.

Sinustako Amorin apulainen?

Haluat tehdä töitä oman aikataulusi mukaan. Vaikutat omalla tehokkuudellasi ansioidesi suuruuteen. Haluat lisäansioita päätoimisen työsi ohelle. Saat innostavan taustatiimin ja parhaat tuotteet avuksesi, jotta voit tehdä unelmistasi totta.

Annamme sinulle tarvittavan opastuksen tuotteiden maailmaan. Keräämme yhdessä juuri sinulle soveltuvan aloituspaketin, joka kulkee aina mukanasi. Löydät itse omat asiakkaasi, mutta välitämme tarvittaessa myös tiedusteluja omalta asuinalueeltasi sinulle. Saat tekemästäsi myynnistä reilun provision, täysin ilman viivettä. Sinä olet asiakkaidesi yhteyshenkilö. Me toimitamme tilatut tuotteet sinulle ja saat hoitaa omat asiakaskontaktisi.

Lähetä meille hieman tietoa itsestäsi ja sijainnistasi. Käydään läpi sinulle sopiva toimintamalli, jotta pääset aloittamaan tienaamisen mahdollisimman pian!

 

Älä enää aikaile, vaan…

Mitä Amor tarjoaa?

Saat Amorin taustatiimiltä 100% tuen aloittaessasi Amorin apulaisena. Autamme sinua aloittamaan itsenäisen toiminnan ja etenemään kohti tavoitteitasi. Olet tärkeä osa Amorin omaa missiota, mielihyvän vallankumousta. Annamme sinulle vinkkejä joiden avulla myyt tehokkaammin ja neuvomme sinut mielihyvätuotteiden mielenkiintoiseen maailmaan. Mikäli sinulla ei vielä ole tuotetuntemusta, se ei siis ole este. Halu, tavoitteellisuus, mielenkiinto sekä motivaatio ovat tärkeämpiä.

Amorin valikoimassa on vuosien kokemuksella hyväksi todettuja mielihyvätuotteita, joita on ilo myydä asiakkaille. Amor käyttää vain luotettavia ja nimekkäitä tavarantoimittajia ilman välikäsiä. Saat vaikuttaa vahvasti siihen, mitä tuotteita haluat asiakkaillesi myydä, mutta annamme myös omat suosituksemme.

Mikäli mielihyvätuotteet tuntuvat sinulle vieraalta alueelta, voit keskittyä pelkästään viettelevien alusasujemme myymiseen. Saat käyttöösi mallikappaleita sekä kuvastoja, joiden avulla voit järjestää suosittuja alusasukutsuja asiakkaillesi. Alusasujen ja mielihyväkutsujen yhdistäminenkin on mahdollista, mikäli haluat tarjota asiakkaillesi täyden palvelun kutsuja. Amorin apulaisena teet valintasi aina itse!

Toimit itsenäisenä Amorin edustajana ja hoidat rahaliikenteen asiakkaidesi kanssa. Annamme tuotteillemme suositusmyyntihinnat, jotka ovat voimassa mielihyväkutsuilla. Ostat asiakkaidesi tilaamat tuotteet varastostamme ja saat ne jopa 50% suositusmyyntihintoja halvemmalla. Ansiosi koostuu asiakkailta saamiesi jälleenmyyntihintojen ja tukkuhintojen erotuksesta. Saat ansiot käyttöösi siis täysin ilman viivettä. Huomaa myös että itsenäisenä edustajana sinulla ei ole tuotteiden varastointiriskiä, vaan saat aina tilata tarvitsemasi määrän tuotteita varastostamme.

Tuloksenteko on meille kaikille tärkeää, siinä missä mielihyvän levittäminenkin. Järjestämme edustajillemme aika ajoin motivoivia myyntiin perustuvia bonuskilpailuja. Osallistuminen on automaattista ja parhaat palkitaan.

Lähetä meille viesti kun olet kiinnostunut Amorin edustajan työstä!

Ota askel kohti Amorin edustajana toimimista. Täytä ja lähetä oheinen yhteydenottolomake kun haluat, että kerromme sinulle miten ja milloin pääset aloittamaan lisäansioiden tienaamisen.

Nimesi*

Sähköpostiosoitteesi*

Puhelinnumerosi*

Asuinpaikkasi*

Viesti*