Amorin Mielihyväkutsut

Mielihyvätuotteiden kotiesittely illanvieton iloksi

 

Miellyttävä, välitön ja rento ilmapiiri hyvien ystävien kesken omassa kodissa tai ystävän luona. Kädessä kenties lasi viiniä ja hieman pikku purtavaa.

 

Asiantunteva sekä ehdottoman luotettava edustajamme tuo luoksenne mielenkiintoisia ja ihastuttavia mielihyvätuotteita, joihin voitte omassa rauhassa tutustua. Amorin Mielihyväkutsuilla esiteltäviä tuotteita ovat muun muassa erilaiset seksivälineet, niin naisille kuin miehillekin, liukuvoiteet, hierontaöljyt ja parisuhteeseen säpinää tuovat pelit. Seksuaaliterveyteen liittyviä tuotteita edustavat muun muassa lantionpohjalihasten treenaamiseen mainiot geishakuulat. Toivomuksesta Mielihyväkutsuille voidaan ottaa mukaan myös vietteleviä alus- ja yöasuja. Esittelijämme antaa teille ideoita ja vinkkejä tuotteen hankkimiseen, käyttöön ja hoitamiseen liittyen. Voitte häpeilemättä esittää mieltänne askarruttavat kysymykset, joihin ammattitaitoinen esittelijämme antaa vastaukset.

 

Olet ehkäpä jo aiemmin harkinnut sinua kiinnostavan hierontaöljyn, liukuvoiteen tai vibraattorin tilaamista. Amorin kutsuilla tilaaminen on yksinkertaista ja turvallista, sillä saat konkreettisesti nähdä, tunnustella, tuoksutella ja jopa maistella eri tuotteita. Mikäli materiaalit, tuoksut tai vaikkapa moottorin voimakkuus askarruttavat, mielihyväkutsuilla on helppo saada asioihin selvyys. Ystävien kesken on mukava tehdä mielihyvähankintoja yhteisen hauskan hetken merkeissä. Edustajamme vastaa kysymyksiin myös kahden kesken, mikäli haluat esittää asiasi muiden kuulematta.

 

Amorin kutsuilla ei ole ostopakkoa, mutta mikä olisikaan parempi tilaisuus hankkia hieman mielihyvää yksinäisiin tai yhteisiin hetkiin… Tilaaminen käy helposti. Täytät vain tilauslomakkeen ja valitset mieleisesi maksutavan. Amor toimittaa tilauksen huomaamattomasti ja jokaisen tilaajan yksityisyyttä kunnioittaen.

 

Olisiko nyt aika kutsua ystäväsi saman katon alle? Tyttöjen ilta, pikkujoulut, polttarit, työpaikan virkistyspäivä, tuparit tai synttärit. Oli teemananne mikä tahansa, niin ota Amoriin yhteys ja tehdään yhdessä illastanne ikimuistoinen!

polttarit-morsiamelle-pienellä-budjetilla

”Omnia vincit Amor: et nos cedamus Amori.”

”Love conquers all, and so let us surrender ourselves to Love.”

Lähetä varaustiedustelu mielihyvätuotteiden kotiesittelystä!

Kun haluat järjestää mieleenpainuvat Amorin Mielihyväkutsut itsellesi ja ystävillesi, voit lähettää oheisella lomakkeella meille varaustiedustelun. Kerro toivomasi ajankohta ja paikka sekä millainen tapahtuma on kyseessä. Otamme sinuun yhteyttä luettuamme viestisi, jotta voimme sopia yksityiskohdista ja vastata kysymyksiisi.

Olemme keränneet muutamia usein kysyttyjä kysymyksiä ja niihin vastauksia, joista voi olla sinulle apua tässä vaiheessa. Löydät aiheet sivun alaosasta. Mikäli et löydä kysymyksiisi vastausta, lähetä viesti tai soita niin vastaamme mielellämme.

Nimesi*

Sähköpostiosoitteesi*

Puhelinnumerosi*

Aihe*

Viesti*

Mielihyväkutsut FAQ

MITEN VOIN JÄRJESTÄÄ AMORIN MIELIHYVÄKUTSUT?

Suunnittele ystäviesi kanssa sopiva ajankohta ja ota yhteyttä meihin sähköpostitse tai puhelimitse varauksen tekemiseksi. Sinun ei tarvitse huolehtia kuin sopiva paikka ja mielellään pieni pöytä esiteltäviä tuotteita varten ja esittelijämme hoitaa loput.
Varsinkin iltaisin ja viikonloppuisin Amor on kiireinen. Toivomme yhteydenottoa hyvissä ajoin, jotta pystymme takaamaan juuri haluamasi ajankohdan.

MIKÄ ON HYVÄ OSALLISTUJAMÄÄRÄ?

Kun saat kasaan 6-10 osallistujaa, olemme oikein mielissämme. Ylärajaa osallistujille ei ole, joten kerro toki kaikille ystävillesi ja tuttavillesi aikeistasi järjestää kutsut. Muista, että kutsujen emäntänä saat tilausten perusteella alennusta omista ostoksistasi!

MISSÄ PÄIN EDUSTAJAT TOIMIVAT?

Tällä hetkellä Amorin edustajien toiminta-alueina ovat Tampere, Turku, Forssa, Helsinki (PK-seutu), Porvoo, Lahti, Kouvola, Kuopio, Mikkeli, Savonlinna, Vaasa ja Rovaniemi sekä tietysti näiden lähiympäristöt. Muuallekin kannattaa silti kysyä tarjousta, sillä edustajamme ovat liikkuvaa sorttia! Pidemmistä matkoista sovitaan polttoainekorvaukset tapauskohtaisesti. Ota yhteyttä niin selvitetään mahdollisuudet kutsujen järjestämiseen.

PALJONKO KUTSUT MAKSAVAT?

Kotiesittelymme hinta on 50€. Palkkio kattaa esittelyn edustajiemme toimipaikkakunnalla, henkilökohtaisen palvelun sekä ilmaisen toimituksen kutsuilla tilatuille tuotteille (kutsujen emännän osoitteeseen). Kotiesittely on maksettava etukäteen, jolloin kutsujen ajankohta vahvistetaan esittelijämme toimesta. Mikäli jostain syystä joudutte perumaan vahvistetun ajankohdan, pidätämme maksetun järjestämismaksun kulujemme kattamiseksi.

MITEN VOIN TILATA TUOTTEITA?

Edustajallamme on mukanaan suosituimpia mielihyvätuotteitamme ja hän kertoo niistä kutsuilla. Voitte jo etukäteen käydä katsomassa tarjontaamme verkkokaupastamme ja yhdistää ostoksenne kätevästi. Verkkokaupassamme on samat hinnat kuin Mielihyväkutsuillamme. Tuotteet maksetaan edustajallemme ja toimitetaan viimeistään 2 viikon kuluessa maksusuorituksesta. Pakkaamme tilaukset aina huomaamattomiin pakkauksiin!

Mitä järjestäminen maksaa?

Amorin Mielihyväkutsujen järjestämisen hinta on 50€. Ihanteellinen osallistujamäärä on vähintään 6-10 henkilöä. Kutsujen hinta sisältää tuote-esittelypalvelun, esittelijän matkat ennalta mainituilla paikkakunnilla, sekä yhden ilmaisen toimituksen kutsuilla tilatuille tuotteille.

Miten tilaaminen tapahtuu?

Esittelijällämme on mukanaan mallikappaleet ja näytepakkaukset. Jokaisen osallistujan tilaukset täytetään omalle lomakkeelleen, ja kerrotaan maksutapavaihtoehdot. Tilaaminen on täysin huomaamatonta ja turvallista.

Kuinka tilaukset toimitetaan?

Tuotteet toimitetaan kutsujen emännälle/isännälle kahden viikon kuluessa maksujen suorituksesta. Toimitus on täysin huomaamaton, ja jokaisen tilaajan tuotteet on erikseen pakattu. Kukaan ei siis saa selville mitä sinä olet tilannut. Toimitustavan vaihtaminen on niin sovittaessa mahdollista, mikäli tämä tapa ei sovellu teille. Lisätietoja esittelijältämme.
 • "Ensimmäiset kutsut joissa olin! Todella positiivinen yllätys, Jimi puhui mielenkiintoisesti ja epämieluisia/hiljaisia hetkiä ei juuri ollut. Huumoria myös löytyi joka tietenkin tässä työssä on tärkeää, suosittelen todella lämpimästi!"

  Katariina
 • "Yllätin 9 ystävääni Amorin Mielihyväkutsuilla. Kutsut olivat mielestämme ihan menestys. Meillä, perheellisillä nuorilla naisilla, ei ollut mitään käsitystä siitä, miten monella tavalla voikaan piristää ja lähentää parisuhdetta. Suosittelen lämpimästi ennakkoluulotonta tutustumista aiheeseen ihan kaikille. Esittelijä, Jimi, oli aivan ihana ja helposti lähestyttävä, luottamusta herättävä ihminen. Kiitos hänelle asiallisesta, ymmärtävästä, informatiivisesta ja sosiaalisesti älykkäästä esittelystä!"

  Assi
 • Ehdottomasti parhaat kutsut, jossa olen ollut. Missään vaiheessa ei tarvinnut olla vaivaantunut vaan asia pidettiin ammattimaisesti aiheessa mielihyvä. Näitä kutsuja voi mieluisasti suositella myös muille.

  Susku
 • Esittelytilaisuus oli aivan ihana, hauska ja ikimuistoinen kokemus. Juttua riitti myös esittelyn jälkeen tyttöjen kesken pitkälle yöhön asti ja tilaisuus lähensi porukkaa. Aion hyödyntää esittelyä myös omissa juhlissani tulevaisuudessa. Keskustelu oli luontevaa ja kaikkiiin kysymyksiini (myös intiimiin) vastattiin. Tämä oli loistava ilta! Suosittelen lämpimästi kaikille!

  Nea
 • Olin positiivisesti todella yllättynyt! Esittelijä oli tosi kiva ja luonteva. Tuotteet esiteltiin hyvin ja tuotteista sai kysellä (ja tilata) ilman turhaa vaivaantumisen tunnetta. Suosittelen kaikille jotka haluaa jotain rentoa lisäohjelmaa illanviettoihinsa.

  Susanna

Palaute on kehittymisen avain!

Olemme kiitollisia kaikista saaduista palautteista. Voit lähettää meille palautetta kun olet osallistunut Mielihyväkutsuillemme. Kerro millainen tunne illasta jäi ja kenelle voisit kutsuja suositella.
Mikäli haluat, olemme yhteydessä sinuun palautteen tiimoilta.
Kiitos kun autat meitä kehittämään toimintaamme!

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Kutsujen esittelijän nimi

Palautteesi*

Haluan että minuun ollaan yhteydessä
(Annathan sähköpostiosoitteesi, jos valitset "kyllä")

kylläei